Nedko Kozijn maakt kozijnen, deuren en hefschuifpuien van het Schüco profiel

Nedko Kozijn en Schüco zijn partners en bieden veiligheid en comfort en luxe

De veruit grootste en bekendste kunststof profielen leverancier is Schüco. Het Duitse profiel levert aan Nedko Kozijn de profielen voor de kozijnen, deuren en hefschuifpuien.

Bespaar op uw energiekosten met de kozijnen van Nedko Kozijn

De Schüco profielen die Nedko Kozijn gebruikt voor het maken van haar kozijnen en deuren zijn zodanig ontwikkeld dat u bijvoorbeeld veel kunt besparen op uw energiekosten. Door de efficiënte isolatie van de kunsstofkamers in het Schüco profiel kunt u aanzienlijk op uw kosten besparen. Met deze kozijnen van het Schüco-profiel kunt u zelfs dankzij de modernste technieken tot wel maximaal 80% op uw stookkosten besparen.

De kozijnen van Nedko Kozijn zorgen voor veiligheid

Een veilig gevoel heeft vooral ook te maken met de zekerheid van goed beschermd te zijn - tegen wind en weer - maar ook tegen inbrekers. De onzichtbare maar zeer effectieve Schüco-systemen zorgen voor die veiligheid. Uiteindelijk mag een verbeterde inbraakbeveiliging niet leiden tot minder esthetiek. In combinatie met de mooie profielen van Schüco levert Nedko Kozijn ook mooie afsluitbare grepen in allerlei kleuren en designs. Bekijk de folders op onze site.