Kunststof kozijnen voor uw woning

Kunststof kozijnen van Nedko Kozijn te Enschede zijn onderhoudsarm en inbraakwerend!

De kunststof kozijnen, deuren en (hef)schuifpuien van Nedko Kozijn BV worden gemaakt in een productieproces dat voldoet aan de strenge industriële- en materiaaleisen van SKG, VKG en KOMO. U weet exact wat u krijgt en dat dit van goede kwaliteit is.

Kunststof Kozijn Nedko Kozijn

Waarom kunststof kozijnen van Nedko Kozijn plaatsen?

Kiest u voor een kozijn van Nedko in Enschede, dan haalt u een hoog kwaliteitsproduct in huis, verhoogt u uw wooncomfort en door de inbraakwerendheid verhoogd u uw veiligheid. Wij bieden u een ruime keus aan ral kleuren die tevens in houtnerflook geleverd kunnen worden. Hierdoor krijgt uw woning een moderne uitstraling en zijn uw kozijnen niet van hout te onderscheiden. Om de houtlook nog extra te benadrukken kunnen wij uw kozijnen leveren in de nieuwe HVL verbinding. Dit betekend dat de kozijnen op een andere manier in elkaar worden gelast. De profielen worden hierbij haaks op elkaar gezet waardoor het kozijn de uitstraling krijgt van een houten kozijn.

Voordelen van kunststof kozijnen van Nedko

  • energiebesparing 
  • onderhoudsarm en tijdloos door landelijk design
  • inbraakwering conform Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW)
  • optimaal wooncomfort door perfecte geluidsdemping
  • in vele ral kleuren te leveren in zowel gladde als in houtnerf folie
  • HVL verbinding (houtlook verbinding)

Vraag gratis een offerte aan voor uw kunststof kozijnen

Wilt u weten wat de plaatsing of vervanging van uw kozijnen door Nedko Kozijn te Enschede zou kosten? Een offerte aanvragen voor kunststof kozijnen, kunststof schuifpui of kunststof deuren? Geef ons in grote lijnen uw wensen en uw woonsituatie door, dan nemen wij contact op voor verdere details en brengen daarna een offerte uit.

Kozijn offerte aanvragen