FAQ - Veel gestelde vragen over kunststof kozijnen

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we hieronder veel gestelde vragen over onze kunststof producten op een rijtje gezet. Uiteraard met de bijbehorende antwoorden en nog wat tips.

Waar maak je kunststof kozijnen mee schoon?

Welke kunststof kozijnen zijn de beste?

Er zijn meerdere goede merken kunststof kozijnen op de markt. Maar kozijnen van het merk Schüco staan bekend als de Mercedes onder de kozijnen. Schuco heeft door zijn jarenlange ervaring in zowel kunststof als aluminium kozijnen ontwikkeld als marktleider in en buiten Europa. Wilt u wat meer zien van wat Schuco kan, bekijk dan even hier hun site.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Dat is afhankelijk van meerdere factoren maar ze zijn opmerkelijk goedkoper dan hardhouten kozijnen. De prijs is afhankelijk van de grote en de indeling van de kozijnen etc… Vraag hier vrijblijvend een offerte op.

Waarom zou ik kiezen voor kunststof kozijnen?

Moet ik bij de aankoop van kunststofkozijnen een aanbetaling doen?

Dit is afhankelijk van het bedrijf waar u mee in zee gaat voor de aanschaf van kunststof kozijnen. Maar bij Nedko Kozijn hoeft u NOOIT aan te betalen. Wij adviseren u zelfs om nooit kozijnen aan te schaffen bij een bedrijf waar u wel vooruit moet betalen.

Zit er garantie op kunststof kozijnen​?

Ja op kunststof kozijnen van Nedko Kozijn zit garantie. Omdat Nedko Kozijn is aangesloten bij een overkoepelende organisatie, namelijk het VKG is Nedko Kozijn gebonden aan de algemene voorwaarden en de garantievoorwaarde van het VKG. Deze kunt u vinden op: www.vkg.nl. Maar de belangrijkste garantievoorwaarden zijn:

Moet ik voor het plaatsen van kunststof kozijnen een vergunning aanvragen​?

Voor het plaatsen van kunststof kozijnen is het niet nodig om een vergunning aan te vragen. Indien u in een monumentaal pand woont kan dit wel nodig zijn. Vraagt u hiervoor, bij twijfel, even bij uw gemeente na.

Over welke certificeringen beschikt Nedko kozijn?

En tevens voldoen alle kozijnen van Nedko aan het politiekeurmerk veilig wonen.